Vi har strävat efter att göra en cup vi själva skulle vilja spela! En cup med många matcher samlade på en dag utan alltför långa väntetider mellan matcherna. Vi har också valt ett upplägg där alla lag får spela lika många (fem) matcher, rättvist tycker vi plus att man vet vad man får när man anmäler sig.

NOVAB Arena har gett oss möjligheten till detta, med 4 hallar under samma tak och en jättestor cafeteriadel så ryms både många matcher och mycket folk i arenan.

Tillsammans med möjligheten att förbeställa mat som äts på Vadsboskolans restaurang (Restaurang Tuva) alldeles bredvid hallarna så blir Vänerns Pärla Cup en bekväm cup, man parkerar bilen på morgonen och hämtar den när det är dags att åka hem...

För de lag som önskar slippa resa på morgonen eller ha Vänerns Pärla Cup som en "kick-off" helg inför säsongen 2024/2025 finns möjligheten till logi med frukost på Vadsboskolan.

Vi har till denna säsong valt att ha 3 hallar för enbart lägerlag vilket resulterat i att vi kan ha 12 lägerlag per dag förutom de 4 hallar som cupen spelas i. (fre-sön eller lör-sön) där man spelar cupen en dag och tränar under den andra (och eventuellt fredag eftermiddag/kväll). Prismahallen ligger också inom gångavstånd, cirka 1 km från NOVAB arena samt Unicahallen som ligger 500m från Novab arena.
Högelidshallen ligger ca. 4km från NOVAB arena. En hall som vi valt att lägga till just tack vare det ökade trycket i intresse gällande läger.

En förhoppning är att lyckas locka lag från många olika distrikt så alla lag får möjligheten att möta nytt motstånd.

Vi hoppas att ni, precis som vi, vill komma och spela Vänerns Pärla Cup!

Varmt välkomna!

Spelare och ledare IBK Lockerud Mariestad