Anmälan

Anmälan sker via denna sida, klicka på knappen "anmäl lag nu" i högerspalten. Fyll i uppgifterna och klicka på "skicka in anmälan" längst ned på sidan.

För varje speldag är tolv platser reserverade för lägerlag fram till den 31 juli 2023. Detta innebär att om lägerlagsplatserna inte är fyllda kan lag placeras på reservplats trots att klassen inte är fulltecknad.

I samband med anmälan anges lagtyp. Lagtyp skiljer på lag som ej önskar boende, lag med skolboende och lag som bokar lägerpaket. För att kunna boka vissa deltagar-avgifter (t.ex. logi och middag) så måste rätt lagtyp ha angetts. För att ändra lagtyp så går du in under "redigera din anmälan" och klickar på "redigera dina lag".

OBS! Se under fliken viktiga datum för de datum som ni behöver förhålla er till, för att inte missa något!

Kompletterande uppgifter/beställningar

Ett bekräftelsemail skickas till den angivna e-postadressen. I mailet framgår hur man loggar in för att redigera sin anmälan (kontaktuppgifter, laguppställning, lunch och logibeställningar m.m.).

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 3 200 kronor per lag (samtliga klasser).

Avgiften ska betalas inom 14 dagar från det att anmälan bekräftats.

I mailet som bekräftar inbjudan finns betalningsinstruktioner inklusive det anmälningsnummer som ska anges vid lagets betalningar. Betalning sker till IBK Lockeruds Bankgiro 578-6231. Ange anmälningsnummer, förening och klass .

Vid avanmälan senast den 31 maj 2023 återbetalas 2 200 kr av anmälningsavgiften.

Reservplats

När klasserna är fulltecknade så ställs nyanmälda lag på reservplats. Att anmäla sig till reservplats innebär inga förpliktelser utan innebär endast att vid återbud så erbjuds platsen i turordning till reservplatslagen.

Vanligtvis brukar 1-2 reservlag få plats i cupen. Beroende på att lag tecknar sig för andra aktiviteter så brukar vi rekommendera lag att anmäla sig till reservplatslistan även om det redan står några lag på tur i den aktuella klassen. Lag på reservplats erhåller också tidig informatio om kommande års cup för att då ges möjlighet att delta.