Två platser kvar i F08!

Sju av åtta klasser är nu preliminärt fulltecknade men fortfarande finns två lediga platser i F08 söndag 29:e september.

Vi rekommenderar lag som är intresserad av spel i fulltecknade klasser att anmäla sig till reservplats. Anmälan till reservplats innebär inga förpliktelser utan endast att laget erhåller förfrågan om plats vid eventuellt återbud.

Lägeranmälan är stängd i systemet då alla dagar i princip är fulltecknade. För lag i F05 och F06 finns dock möjlighet till träning söndagen den 29:e september. Övriga lag som är intresserade av läger kontakta oss för diskussion om lösningar och reservplats till läger.

Träningstider under fredagarna erbjuds i mån av plats. Ta kontakt med oss vid intresse!

Lunch, läger, logi och middagsbeställningar ska göras senast tisdagen den 10:e september. Mer information finns under Lunch/Logi/Läger i menyn.

Hotellerbjudanden - under rubriken medresenärer finns nu förmånliga erbjudanden från 3 av stadens hotell att ta del av.


Vänerns Pärla Cup spelas i Mariestad och är en av sveriges mest uppskattade försäsongscuper!

Cupen spelas de två sista helgerna i september.
2 klasser spelas varje dag enligt:


P05 och P06 lördag 21:a september
P07 och P08 söndag 22:a september


F05 och F06 lördag 28:e september
F07 och F08 söndag 29:e september


Upplägget är detsamma som 2018 med totalt 144 lag. Varje dag spelar 36 lag, 16 lag i en klass och 20 lag i den andra klassen. Alla lag spelar 5 matcher i NOVAB Arena (4 planer) och Unicahallen (1 plan). Unicahallen ligger 5 minuters gångväg från NOVAB Arena.

Vänerns Pärla Cup är en endagscup men med möjlighet till logi, träningstider och läger vilket gör att många lag väljer att stanna två eller tre dagar i Mariestad.


För mer information kontakta arenachef Per Larsson!
Telefon 076-171 98 59 eller mail arenachef@lockerud.nu

Varmt välkomna!
IBK Lockerud

Kommentarer