Vår idé med cupen

Vi har strävat efter att göra en cup vi själva skulle vilja spela! En cup med många matcher samlade på en dag utan alltför långa väntetider mellan matcherna. Vi har också valt ett upplägg där alla lag får spela lika många (fem) matcher, rättvist tycker vi plus att man vet vad man får när man anmäler sig.

"Nybyggda" NOVAB arena har gett oss möjligheten till detta, med 4 hallar under samma tak och en jättestor cafeteriadel så ryms både många matcher och mycket folk i arenan. Nytt för 2018 är att vi kommer nyttja en 5:e hall inom gångavstånd (5 min) från NOVAB Arena.

Tillsammans med möjligheten att förbeställa mat som äts på Vadsboskolans restaurang alldeles bredvid hallarna så blir Vänerns Pärla Cup en bekväm cup, man parkerar bilen på morgonen och hämtar den när det är dags att åka hem...

För de lag som önskar slippa resa på morgonen eller ha Vänerns Pärla Cup som en "kick-off" helg inför säsongen 2018/2019 finns möjligheten till logi med frukost på Vadsboskolan. Från 2017 erbjuder vi ett begränsat antal lag möjligheten till läger där man spelar cupen ena dagen och tränar två gånger i en närbelägen hall den andra dagen.

En förhoppning är att lyckas locka lag från många olika distrikt så alla lag får möjligheten att möta nytt motstånd. 2017 deltog 128 lag (fulltecknat på våren) från 58 föreningar och 12 olika distrikt!

Vi hoppas att ni, precis som vi, vill komma och spela Vänerns Pärla Cup!

Varmt välkomna!

Spelare och ledare IBK Lockerud Mariestad

Kommentarer