Lunch/Logi/Läger

Lunch
Underlätta lunchen för spelare och ledare genom att förbeställa lunch. Vi erbjuder lunch för 87 kronor per person.
Maten serveras i Vadsbogymnasiets restaurang alldeles bredvid hallarna närligande skola, alternativt i en närligande skola. Lunchen förbeställs och förbeställningarna göra på hemsidan under anmälan.
OBS! Tänk på att eventuella allergier/matpreferenser ska anges vid beställningen.

Logi med frukost
Vi erbjuder "hårdlogi" i skolsalar på Vadsbogymnasiet som ligger vägg i vägg med NOVAB Arena. I login ingår en rejäl frukost. Kostnad 200 kronor per person.

För ett lag bestående av 20 spelare/ledare hamnar totalkostnaden för logi, frukost, lunch och anmälningsavgift på 432 kr/person.

Middag
På lördagen serveras middag. Middagen ingår i lägerpaketen och övernattande lag lördag-söndag kan beställa denna separat. Kostnad 97 kr per person.


Sista dag för att beställa lunch, logi eller middag är tisdagen den 8:e september! Betalning av dessa beställningar görs senast måndagen den 14:e september.

Läger
Låt Vänerns Pärla Cup bli er roliga uppstart på säsongen 2022/2023! Vi erbjuder 8 lag per cupdag möjligheten till läger fredag-söndag eller lördag-söndag. Ena dagen spelar man cup och den andra har man tillgång till närbelägen hall för två träningspass. Lag som kommer på fredagen tränar dessutom ett pass under fredag eftermiddag/kväll.

Nedan framgår innehåll och kostnad för lägerpaketen.
2 ledare per lag är gratis i båda alternativen! (minst 10 betalande per lägerlag)

Lägerpaket fredag-söndag - 745 kr/person
Logi i skolsal fredag-söndag
Frukost lördag och söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
1 träning fredag
2 träningar lördag eller söndag

Lägerpaket lördag-söndag - 545 kr/person
Logi i skolsal lördag-söndag
Frukost söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
2 träningar lördag eller söndag

Frågor
Har ni frågor gällande måltider, logi, läger och kringaktiviteter så kontakta gärna Mathias Forsling 0702275160 eller Elin Werner 0702657058 så tittar vi på en lösning som passar er.

Kommentarer