Lunch/Logi/Läger

Lunch
Underlätta lunchen för spelare och ledare genom att förbeställa lunch. Vi erbjuder lunch för 75 kronor per person.
Maten serveras i Vadsbogymnasiets restaurang alldeles bredvid hallarna närligande skola, alternativt i en närligande skola. Lunchen förbeställs och förbeställningarna göra på hemsidan under anmälan.
OBS! Tänk på att eventuella allergier/matpreferenser ska anges vid beställningen.

Logi med frukost
Vi erbjuder "hårdlogi" i skolsalar på Vadsbogymnasiet som ligger vägg i vägg med NOVAB Arena. I login ingår en rejäl frukost. Kostnad 150 kronor per person.

För ett lag bestående av 15 spelare hamnar totalkostnaden för logi, frukost, lunch och anmälningsavgift på 405 kr/person.

Middag
På lördagen serveras middag. Middagen ingår i lägerpaketen och övernattande lag lördag-söndag kan beställa denna separat. Kostnad 80 kr per person.


Sista dag för att beställa lunch, logi eller middag är tisdagen den 8:e september! Betalning av dessa beställningar görs senast måndagen den 14:e september.

Läger
Låt Vänerns Pärla Cup bli er roliga uppstart på säsongen 2021/2022! Vi erbjuder 4 lag per cupdag möjligheten till läger fredag-söndag eller lördag-söndag. Ena dagen spelar man cup och den andra har man tillgång till närbelägen hall för två träningspass. Lag som kommer på fredagen tränar dessutom ett pass under fredag eftermiddag/kväll.

Nedan framgår innehåll och kostnad för lägerpaketen.
2 ledare per lag är gratis i båda alternativen! (minst 10 betalande per lägerlag)

Lägerpaket fredag-söndag - 695 kr/person
Logi i skolsal fredag-söndag
Frukost lördag och söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
1 träning fredag
2 träningar lördag eller söndag

Lägerpaket lördag-söndag - 495 kr/person
Logi i skolsal lördag-söndag
Frukost söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
2 träningar lördag eller söndag

Frågor
Har ni frågor gällande måltider, logi, läger och kringaktiviteter så kontakta gärna Mathias Forsling 073-5004935, 0702275160 så tittar vi på en lösning som passar er.

Kommentarer