Lunch/Logi/Läger

Lunch
Underlätta lunchen för spelare och ledare genom att förbeställa lunch. Vi erbjuder köttbullar och potatismos, sallad/bröd, måltidsdryck och kaffe för 75 kronor per person.
Maten serveras i Vadsbogymnasiets restaurang alldeles bredvid hallarna. Lunchen förbeställs och förbeställningarna göra på hemsidan under anmälan.
OBS! Tänk på att eventuella allergier/matpreferenser ska anges vid beställningen.

Logi med frukost
Vi erbjuder "hårdlogi" i skolsalar på Vadsbogymnasiet som ligger vägg i vägg med NOVAB Arena. I login ingår en rejäl frukost. Kostnad 150 kronor per person.

För ett lag bestående av 15 spelare hamnar totalkostnaden för logi, frukost, lunch och anmälningsavgift på 365 kr/person.

Middag
På lördagen serveras middag. Middagen ingår i lägerpaketen och övernattande lag lördag-söndag kan beställa denna separat. Kostnad 80 kr per person.
Till middagen severas tacogratäng med sallad och måltidsdryck.

Sista dag för att beställa lunch, logi eller middag är tisdagen den 10:e september! Betalning av dessa beställningar görs senast måndagen den 16:e september.

Läger
Låt Vänerns Pärla Cup bli er roliga uppstart på säsongen 2019/2020! Vi erbjuder 4 lag per cupdag möjligheten till läger fredag-söndag eller lördag-söndag. Ena dagen spelar man cup och den andra har man tillgång till närbelägen hall för två träningspass. Lag som kommer på fredagen tränar dessutom ett pass under fredag eftermiddag/kväll.

Nedan framgår innehåll och kostnad för lägerpaketen.
2 ledare per lag är gratis i båda alternativen! (minst 10 betalande per lägerlag)

Lägerpaket fredag-söndag - 625 kr/person
Logi i skolsal fredag-söndag
Frukost lördag och söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
1 träning fredag
2 träningar lördag eller söndag

Lägerpaket lördag-söndag - 450 kr/person
Logi i skolsal lördag-söndag
Frukost söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
2 träningar lördag eller söndag

Frågor
Har ni frågor gällande måltider, logi, läger och kringaktiviteter så kontakta gärna arenachef Per Larsson, tel. 076-171 98 59, så tittar vi på en lösning som passar er.

Kommentarer