Lunch/Logi/Läger

Lunch
Underlätta lunchen för spelare och ledare genom att förbeställa lunch. Vi erbjuder köttbullar och potatismos, sallad, måltidsdryck och kaffe för 75 kronor per person.
Maten serveras i Vadsbogymnasiets restaurang alldeles bredvid hallarna. Lunchen förbeställs och förbeställningarna göra på hemsidan under anmälan.
OBS! Tänk på att eventuella allergier ska anges vid beställningen.

Logi
Vi erbjuder "hårdlogi" i Vadsbogymnasiet som ligger vägg i vägg med NOVAB Arena. I login ingår en rejäl frukost. Kostnad 150 kronor per person.
Förutom lite extra sovmorgon så kan övernattningen vara ett alternativ för de som vill skapa lite extra "cupkänsla". Vi rekommenderar gärna kringaktiviteter.

För ett lag bestående av 15 spelare hamnar totalkostnaden för logi, frukost, lunch och anmälningsavgift på endast 365 kr/spelare.

Läger
Låt Vänerns Pärla Cup bli er roliga uppstart på säsongen 2019/2020. Vi erbjuder 4 lag per cupdag möjligheten till läger fredag-söndag eller lördag-söndag. Ena dagen spelar man cup och den andra har man tillgång till närbelägen hall för två träningspass.

Nedan framgår innehåll och kostnad för lägerpaketen.
3 ledare per lag är gratis i båda alternativen! (minst 10 spelare)

Lägerpaket fredag-söndag - 625 kr/person
Logi i skolsal två nätter
Frukost lördag och söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
1 träning fredag
2 träningar lördag eller söndag

Lägerpaket lördag-söndag - 450 kr/person
Logi i skolsal
Frukost söndag
Lunch lördag och söndag
Middag lördag
2 träningar lördag eller söndag

Frågor
Har ni frågor gällande lunch, logi, läger och kringaktiviteter så kontakta gärna arenachef Per Larsson, tel. 076-171 98 59, så tittar vi på en lösning som passar er.

Kommentarer