Lunch/Logi/Läger

Lunch
Underlätta lunchen för spelare och ledare genom att förbeställa lunch. Vi erbjuder köttbullar och potatismos, sallad, måltidsdryck och kaffe för 70 kronor per person.
Maten serveras i Vadsbogymnasiets restaurang alldeles bredvid hallarna. Lunchen förbeställs och förbeställningarna göra på hemsidan under anmälan. OBS! Tänk på att eventuella allergier ska anges vid beställningen.

Logi
Vi erbjuder "hårdlogi" (i skolsalar och rum i arenan) plus frukost för 140 kronor per person.
Förutom lite extra sovmorgon så kan övernattningen vara ett alternativ för de som vill skapa lite extra "cupkänsla". Vi rekommenderar gärna kringaktiviteter.

För ett lag bestående av 15 spelare hamnar totalkostnaden för logi, frukost, lunch och anmälningsavgift på endast 350 kr/spelare.

Läger
Låt Vänerns Pärla Cup bli er roliga uppstart på säsongen 2018/2019. Vi erbjuder 4 lag per cupdag möjligheten till läger fredag-söndag. Ena dagen spelar man cup och den andra har man tillgång till närbelägen hall för två träningspass.

Komplett information om 2018 års lägerpaket finns på den nya hemsidan.

Frågor
Har ni frågor gällande lunch, logi, läger och kringaktiviteter så kontakta gärna arenachef Per Larsson, tel. 076-171 98 59, så tittar vi på en lösning som passar er.

Kommentarer