100 lag anmälda!

Vi tycker det är fantastiskt roligt att intresset för Vänerns Pärla Cup är så stort att vi redan den 18:e april har 100 lag anmälda! Men för intresserade lag finns det fortfarande platser kvar i samtliga klasser.

Intresset är också stort för lägerpaketen med cupspel en dag och träningar en eller två dagar. För lag som spelar cup söndag och vill träna lördag håller vi på att undersöka möjligheten att skapa flera platser. För lag som spelar cup lördag och tränar fredag/söndag eller endast söndag finns några platser kvar båda helgerna.
Är ni intresserade av läger så kontakta gärna Per Larsson på IBK Lockeruds kansli (kontaktuppgifter längst ned) för mer information.


Vänerns Pärla Cup har under de fem år cupen spelats alltid fulltecknats under våren. Så blicka redan nu mot hösten 2019 och planera in en av sveriges mest uppskattade försäsongscuper!

Cupen kommer spelas de två sista helgerna i september.
2 klasser spelas varje dag enligt:


P05 och P06 lördag 21:a september
P07 och P08 söndag 22:a september


F05 och F06 lördag 28:e september
F07 och F08 söndag 29:e september


Upplägget blir detsamma som 2018 med totalt 144 lag. Varje dag spelar 36 lag, 16 lag i en klass och 20 lag i den andra klassen. Alla lag spelar 5 matcher i NOVAB Arena (4 planer) och Unicahallen (1 plan). Unicahallen ligger 5 minuters gångväg från NOVAB Arena.

Vänerns Pärla Cup är en endagscup men med möjlighet till logi, träningstider och läger vilket gör att många lag väljer att stanna två eller tre dagar i Mariestad.


För mer information kontakta arenachef Per Larsson!
Telefon 076-171 98 59 eller mail arenachef@lockerud.nu

Varmt välkomna!
IBK Lockerud

Kommentarer