VPC 2020

Skrivet 28 augusti 2020 15:46

Som vi berättat tidigare så har vi varit tvungna att ställa in årets upplaga av cupen.

I det beskedet bad vi också att vi gärna ville få in svar från lagen där vi erbjöd platsen att stå kvar tills nästa års cup.

Många har svarat men än fler har inte talat om för oss hur ni vill göra. Eftersom det var ett stort utskick har vi även fått till oss att ex. gmail adresser har hamnat i kampanjkorgen så vi ber er som inte sett något mail kika runt i bl.a. kampanj eller ev skräppost.

Så här lät vår önskan:

Vi ber därför er som har möjlighet att komma nästa år låta anmälan och inbetald anmälningsavgift stå kvar. Genom detta har ni en garanterad plats och till samma pris som för årets cup.

Svara snarast med ett mail till info@lockerud.nu hur ni med ert lag vill göra med detta.

Vi kommer att betala de som vill ha anmälningsavgifter tillbaka efter de regler som fanns. Men vi ber er att ha tålamod så vi kan hantera vår likvida situation på bästa sätt som uppstått av detta och där vi även inväntar myndigheters beslut angående RF bidrag.

Tack på förhand Styrelsen IBK Lockerud

//gm Klubbchef Staffan Lundh

Nästa nyhet: Beslut om VPC 2020

Skrivet 19 augusti 2020 11:05
Hej! Tyvärr får vi meddela att IBK Lockeruds styrelse igår tog beslutet att inte arrangera årets upplaga av Vänerns Pärla Cup. Anledningen är den rådande situationen med Covid 19 där vi ser att vi inte kan genomföra en så stor aktivitet och många personer i rörelse under samma tak med de restriktioner som är. Sett till detta så är vi tvungna att ta ett någorlunda tidigt beslut. Vi har även fåt... Läs mer

Kommentarer