Lägerhelg med Vänerns Pärla Cup!

Skrivet av Ulf Jansson 07 april 2017 17:02
Ändrad av Ulf Jansson 07 april 2017 17:06
Vänerns Pärla Cup är en endagscup som ska vara enkel att delta i genom att den genomförs på en dag på ett ställe. Samtidigt har vi sett att cupen lockar alltfler långväga lag. För två år sedan började vi därför erbjuda logi och frukost så att lag skulle kunna komma kvällen innan cupdagen.

Nu tar vi nästa steg och möjliggör för lagen att stanna i Mariestad en, två eller tre dagar efter eget önskemål! Två nya skolor med fullstora idrottshallar står snart klara alldeles i närheten av NOVAB Arena. Detta gör det möjligt att erbjuda träningstider till lagen de dagar man inte spelar cup! Därutöver finns även bra möjligheter till fysträning och andra roliga aktiviteter i Mariestad.

Vi har därför tagit fram två lägerpaket baserade på att man kommer till Mariestad antingen fredag kväll eller lördag förmiddag och stannar till söndag eftermiddag. Paketen är mycket prisvärda och det går att läsa mer om dem under dokument i menyn.

Intresserade? Kontakta i så fall Per Larsson på telefon 076-171 98 59 så försöker vi göra er säsongskickoff i Mariestad så minnesvärd som möjligt!

Nästa nyhet: Klasser börjar bli fulla - anmälan reservlag

Skrivet av 07 april 2017 16:39
Flera klasser börjar nu bli fulla då klasserna i år rymmer max 16 eller 12 lag. Vi uppmanar dock lag som är intresserade av deltagande, och inte bokar sig för något annat, att anmäla sig som reservlag! Att stå som reservlag innebär inga förpliktelser gällande betalningar, deltagande m.m. Utan enda innebörden är att vi vid eventuella återbud ställer frågan om deltagande till lagen på reservlags... Läs mer

Kommentarer