Fullt - nu utökar vi!

Skrivet av Ulf Jansson 11 maj 2017 23:39

Med 125 lag anmälda och samtliga klasser fulltecknade i Vänerns Pärla Cup så har vi sökt möjligheter att utöka antalet lag. Vi har under första helgen fått tillgång till en 5:e hall cirka 500 meter från NOVAB arena. Därmed kan vi utöka antalet lag i P03 och F04!

De lag som anmäler sig som nummer 13-16 i klasserna kommer att spela sina tre första matcher i Unica-hallen för att sedan spela match 4 och 5 i NOVAB arena.

Vi söker därför lag till F04 där det finns lediga platser!

P03 är på nytt fulltecknad men vi tar lag till reservlista.

Vi tittar på möjligheten att på samma sätt utöka med 4 lag i klasserna F06 och P05 under andra helgen. Vi rekommenderar därför intresserade lag att anmäla sig till reservlista i dessa klasser.

Reservplats innebär inga förpliktelser, t.ex. gällande betalningar eller slutligt deltagande, utan innebär endast att man får frågan om deltagande vid ledig plats.

Nästa nyhet: Lägerhelg med Vänerns Pärla Cup!

Skrivet av 07 april 2017 17:02
Vänerns Pärla Cup är en endagscup som ska vara enkel att delta i genom att den genomförs på en dag på ett ställe. Samtidigt har vi sett att cupen lockar alltfler långväga lag. För två år sedan började vi därför erbjuda logi och frukost så att lag skulle kunna komma kvällen innan cupdagen. Nu tar vi nästa steg och möjliggör för lagen att stanna i Mariestad en, två eller tre dagar efter eget öns... Läs mer

Kommentarer