Bokning och betalning av lunch, logi/frukost och läger

Skrivet av Ulf Jansson 21 augusti 2017 20:23
Ändrad av Ulf Jansson 21 augusti 2017 20:34
Beställning av lunch och logi/frukost görs genom att gå in på anmälan via hemsidan och klicka på knappen ”boka deltagaravgifter och specialmat”. Bokning och ändringar kan ske fram till och med söndagen den 10:e september.
OBS! Tänk på att ange allergier och matpreferenser genom att klicka på länken ”Ange matpreferenser”.

Vi är tacksamma om lag som tänker övernatta i Mariestad natten till speldagen meddelar oss detta redan nu (bokningen kan göras senare). Det hjälper oss avsevärt i planeringen av spelschemat!

Bokning av läger (se separat nyhet och information under dokument i menyn) sker genom kontakt med Per Larsson (arenachef@lockerud.nu , 076-171 98 59) på IBK Lockeruds kansli. I och med att lagen erbjuds träningstider så har vi ett begränsat antal platser. ”Först till kvarn gäller” men skulle intresset bli mycket stort ska vi försöka ordna ytterligare en träningshall.
När det gäller läger vill vi så tidigt som möjligt ta del av er planering och önskemål gällande ankomsttid, träningstider, mattider, aktiviteter med mera.
För lag som bokar läger hanterar vi beställningen manuellt – dessa lag bokar ej lunch/logi via hemsidan.

Samtliga avgifter ska vara betalda senast onsdagen den 13:e september. Betalning sker till IBK Lockeruds bankgiro 5437-8450. Vid betalning ange anmälningsnummer, förening och klass.

Nästa nyhet: Nya platser i P05 och F06

Skrivet av 12 maj 2017 22:41
Vi utökar nu med ytterligare en grupp (4 lag) under andra helgen i klasserna P05 och F06. De lag som tillkommer som nummer 13-16 i klasserna spelar sitt gruppspel (första 3 matcherna) i en hall på gångavstånd från NOVAB Arena. Match 4 och 5 under eftermiddagen spelas i NOVAB Arena. Därmed spelas alla 8 klasser (F/P 03-06) i Vänerns Pärla Cup med 16 lag. Totalt deltar därmed 128 lag i en av Sve... Läs mer

Kommentarer