Beslut om Vänerns Pärla Cup 2020

Hej!

Tyvärr får jag meddela att IBK Lockeruds styrelse igår tog beslutet att inte arrangera årets upplaga av Vänerns Pärla Cup.

Anledningen är den rådande situationen med Covid 19 där vi ser att vi inte kan genomföra en så stor aktivitet och många personer i rörelse under samma tak med de restriktioner som är. Sett till detta så är vi tvungna att ta ett någorlunda tidigt beslut.

Vi har även fått en del lag som drar sig ur och några som fått rekommendationer från sina styrelser att inte åka på cuper.

Självklart tycker vi det är väldigt tråkigt men samtidigt siktar vi på att återkomma med arrangemanget om ett år igen i ett lika bra slag som tidigare.

Vi ber därför er som har möjlighet att komma nästa år låta anmälan och inbetald anmälningsavgift stå kvar. Genom detta har ni en garanterad plats och till samma pris som för årets cup.

Svara snarast (senast 26 augusti) med ett mail till info@lockerud.nu hur ni med ert lag vill göra med detta.

Detta är första steget vi tar, sen går vi vidare med att titta på övriga ekonomiska aspekter på ett möte nästa vecka och återkommer med tidsschema för hur vi behandlar anmälningsavgifterna.

Håll utkik på https://vanernsparlacup.cups.nu/ där vi ger framtida info.

Mvh Staffan Lundh

Klubbchef IBK Lockerud

Kommentarer